Numarul mesajelor : 33 Data de inscriere : 11/05/2008
Subiect: inuyasha sau sesshomaru Dum Mai 11, 2008 2:02 am
well pe cine ati alege dintre aceste 2 personaje?? el il aleg pe inuyasha pt ca este personajul principal si imi place mai mult de el decat sesshomaru...^__^
Kanaya Membru
Numarul mesajelor : 177 Varsta : 32 Data de inscriere : 05/05/2008
Subiect: Re: inuyasha sau sesshomaru Dum Mai 11, 2008 3:17 am
btw....eu il aleg pe Inuyasha pentru ca imi place m,ai mult caracterul lui...poate ca nu e asa kawaiooo kawaiooo ca Sesshomaru....but careacterul lui Sesshomaru nu imi place deloc se poarta foarte ciudata si mie nu imi place acest fel de personaje....in final ramane Inuyasha si il aleg pe el ^^
Ely^^~ Membru
Numarul mesajelor : 1192 Varsta : 30 Data de inscriere : 09/05/2008
Subiect: Re: inuyasha sau sesshomaru Dum Mai 11, 2008 6:09 am
Etto Inuyasha. Imi place mai mult decat Sesshomaru. Mi se pare mai de treaba si cum eu sunt om cred ca Sesshomaru m-ar manca de vie-_-''...Si oricum Inuyasha nu are desene pe fata ca frasu. So inuyasha 4 meh^^
Pandora Membru
Numarul mesajelor : 374 Varsta : 31 In : Lost in Blue Data de inscriere : 13/05/2008
Subiect: Re: inuyasha sau sesshomaru Mier Iul 02, 2008 11:16 am
Uhm si mie imi plac amandoi, dar sa vedem:
Inuyasha: e personajul principal, e dragut si are o personalitate draguta, tine la prieteni si nu i-ar pune in pericol, lupta pentru a-si atinge telurile.
Sesshomaru: hmm... si el e dragut, si mi se pare ca seamana cu un vampir, a little x.x'
Well nu prea pot alege, dar cred ca il prefer pe Sesshomaru xD
Still Doll AcE Mod
Numarul mesajelor : 208 Varsta : 31 In : N-Field Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: inuyasha sau sesshomaru Vin Ian 16, 2009 10:17 am
Inuyasha... personajul asta este foarte complex si imi place modul in acre este prezentat si introdus in anime. Ate o personalitate bine prezentata..imi place ca este mai matur si gandeste mai logic ^^